• banner1
  • banner2
  • 3
  • ab

About Quanjia

Professional valve manufacturer

Ningbo Quanjia Pneumatic Components Manufacturing Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka komponen kontrol adi kayata tutup amba jog, tutup elektromagnetik, pneumatic tutup kursi amba, kontrol online tutup, gulungan kawat Solenoid Ex-bukti, desain terpadu, pembangunan lan Pabrik . Our company ndarbeni Welasan set peralatan proses nggoleki karo tingkat lanjutan internasional, lan dilengkapi-dhuwur tliti instrument testing lan peralatan. 

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !