Babagan awake dhewe

Ningbo Quanjia Pneumatic Components Manufacturing Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka komponen kontrol adi kayata tutup amba jog, tutup elektromagnetik, pneumatic tutup kursi amba, kontrol online tutup, gulungan kawat Solenoid Ex-bukti, desain terpadu, pembangunan lan Pabrik .

Our company ndarbeni Welasan set peralatan proses nggoleki karo tingkat lanjutan internasional, lan dilengkapi-dhuwur tliti instrument testing lan peralatan. Kita tindakake JB / T 7352-94, ISO9001: teknik Pabrik 2000 Manajemen kualitas sistem standar, adopts majeng lan prosedur kontrol proses ketat kanggo njamin kualitas. Ing wektu sing padha, kita uga bisa ngrancang lan gawé komponen kontrol adi kayata tutup elektromagnetik, tutup amba jog pneumatic, kontrol tutup online, Ex-bukti gulungan kawat Solenoid karo spek khusus miturut sarat saka pelanggan.

"Go kabeh metu nggawe produk paling" iku nguber panggah lan tenet kanggo wong Quanjia. Our company bakal tansah tindakake asas iki minangka sadurunge kanggo gawé apik barang lan ngawula pelanggan sing godhongé amba.

 

 


WhatsApp Online Chat !