Koleksi 2004 2 / 2way Pneumatic Langkawi Valve - China Ningbo Quanjia Pneumatic

Koleksi 2004 2 / 2way Pneumatic Langkawi Valve

Short Description:

Tutup 2004 punika tutup anter jemput pneumatic langsung-tumindak. Kerjane gumantung ing gerakan internal piston sing diwenehake karo udara, Ing mburi stroke sawijining, mekso piston ing segel jog utawa gerakane awsy saka iku ngeculke aliran adi intercepted utawa nolak saka mili, Minangka jog becik nyenyet lan intercepted tekanan adi discharge ing iku, meksa sing perlu kanggo mindhah piston temen sawijining saka meksa adi, sawijining lengkap bolongan lan dinamika internal apik ngidini losses meksa minimal, banget


Detail produk

Tags Product

· Desain Kompak, Stainless stell awak, apa posisi sing soyo tambah

· Operating cepet, flux gedhe, meksa kurang mundhut

· Resistance kanggo vakum

kawicaksanan Technical:

Utas End: G3 / 8 - G2
flange: DN65-DN100
meksa Control: 0.3-0.8Mpa
Seals materi: EPDM / FKM
adi ditrapake FKM-Cocog kanggo paling adi, kajaba kanggo uap; EPDM-Cocog kanggo uap lan banyu panas, cocog kanggo lengo, greases, ngiseni etc
suhu Media: -20 ℃ kanggo + 150 ℃
suhu sekitar: -20 ℃ kanggo + 80 ℃

 Nindakake Code:

model

(NC, Kuningan)

Port sambungan (G)

orifice

(Mm)

meksa karya

(MPa)

L × K × H

(Mm)

2004010

G3 / 8

10

0-1.6

98 × 46 × 56

2004015

G1 / 2

15

0-1.6

112 × 52 × 61

2004020

G3 / 4

20

0-1.6

135 × 64 × 72

2004025

G1

25

0-1.6

143 × 69 × 78

2004032

G11 / 4

32

0-1.6

165 × 86 × 94

2004040

G11 / 2

40

0-1.6

180 × 96 × 104

2004050

G2

50

0-1.6

207 × 108 × 116

2004865

flange

65

0-1.6

192 × 180 × 4 ¢ 18

2004880

flange

80

0-1.6

212 × 195 × 8- ¢ 18

20048100

flange

100

0-1.6

227 × 215 × 8- ¢ 18

 Pilihan:

· Biasane Open

· Sambungan NPT

· Jog NgisorIMG_4551

· Tutup Solenoid

· Limit Switch

Kanggo rincian liyane, hubungi: quanjia@nbquanjia.com

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !