Koleksi 2252-Servo- dibantu 2 / 2way tutup diaphragm - China Ningbo Quanjia Pneumatic

Koleksi 2252-Servo- dibantu tutup diaphragm 2 / 2way

Short Description:

Ing 2252 tutup iku Solenoid valveavailable servo-dibantu ing versi Nomally Ditutup lan Nomally Open. A meksa diferensial minimal tansah dibutuhake kanggo fungsi tutup ing. Macem-macem kombinasi material diaphragm lan cara saka operasi kasedhiya gumantung menyang aplikasi. Kanggo requirement energi suda, kabeh gulungan kawat bisa dikirim karo abang daya elektronik. tutup bisa dilengkapi nolak manual kanggo gampang pangopènan lan printah. klep gawe marem kelas pangayoman IP65 


  • Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo/Shanghai
  • Payment Termsg: T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ing 2252 tutup iku Solenoid valveavailable servo-dibantu ing versi Nomally Ditutup lan Nomally Open. A meksa diferensial minimal tansah dibutuhake kanggo fungsi tutup ing. Macem-macem kombinasi material diaphragm lan cara saka operasi kasedhiya gumantung menyang aplikasi. Kanggo requirement energi suda, kabeh gulungan kawat bisa dikirim karo abang daya elektronik. tutup bisa dilengkapi nolak manual kanggo gampang pangopènan lan printah. klep gawe marem kelas pangayoman IP65

     · Servo-dibantu diaphragm tutup karo orifice nganti DN50

    · Versi Explosion-bukti

    ·-Loropaken Service manual nolak

    · Ngalih Wektu bisa dilengkapi

    kawicaksanan Technical:

    详情

    orifice: DN14-50mm
    materi awak: Kuningan
    Control Koleksi: Nomally Ditutup (Standard); Nomally Open
    Seals materi: NBR; EPDM; FKM
    MediaNBR EPDM FKM Cairan Neutral; online egcompressed; banyu; Oil lan cairan free lemak-, banyu panas; aceton; banyu solusi alkali online Hot; saben-solusi
    suhu Media:NBR EPDM FKM  -10 ℃ kanggo + 80 ℃ -30 ℃ kanggo + 110 ℃-10 ℃ kanggo + 120 ℃
    meksa Work: Max.1.6Mpa
    viskositas fluida: ≤21mm2 / s
    suhu sekitar: -10 ℃ kanggo + 50 ℃
    Standard voltase: AC: 220V, 110V, (50 / 60Hz) DC: 24V
    toleransi voltase: ± 10%
    kelas Protection: IP65 karo plug kabel

     Nindakake Code:

    model

    (NC)

    Port sambungan (G)

    orifice

    (Mm)

    KV    

    (M 3/ h)

    meksa karya

    (MPa)

    L × K × H

    (Mm)

    2252008.1230

    G1 / 4

    14

    1.9

    0.03-1.6

    67 × 41 × 91

    2252010.1230

    G3 / 8

    14

    3.0

    0.03-1.6

    67 × 41 × 91

    2252015.1230

    G1 / 2

    14

    3,7

    0.03-1.6

    67 × 41 × 91

    2252020.1230

    G3 / 4

    20

    8.5

    0.03-1.6

    85 × 60 × 108

    2252020-25.1230

    25

    12

    0.03-1.6

    100 × 60 × 107

    2252025.1230

    G1

    25

    12

    0.03-1.6

    100 × 60 × 107

    2252032.1440

    G11 / 4

    40

    23

    0.05-1.6

    135 × 92 × 128

    2252040.1440

    G11 / 2

    40

    25

    0.05-1.6

    135 × 92 × 128

    2252050.1440

    G2

    50

    40

    0.05-1.6

    160 × 109 × 145

     Pilihan:

    · Biasane Open

    · Sambungan NPT

    · Versi Explosion-bukti

    Kanggo rincian liyane, hubungi: quanjia@nbquanjia.com

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !