Koleksi 2261-Servo- dibantu 2 / 2way tutup diaphragm - China Ningbo Quanjia Pneumatic

Koleksi 2261-Servo- dibantu tutup diaphragm 2 / 2way

Short Description:

Ing 2261 tutup iku tutup Solenoid servo-dibantu. A meksa diferensial minimal tansah dibutuhake kanggo fungsi tutup ing. Macem-macem kombinasi material diaphragm lan cara saka operasi kasedhiya gumantung menyang aplikasi. Penggedhe omah standar nglegakake kabeh syarat banyu ngombé Eropah. Dezincification-tahan Kuningan kasedhiya kanggo liyane pasar. Ing materi awak uga bisa dibunderaké metu dening versi stainless steel (1761). Kanggo requirement energi suda, kabeh gulungan kawat bisa dikirim karo abang daya elektronik. tutup bisa dilengkapi nolak manual kanggo gampang pangopènan lan printah. klep gawe marem kelas pangayoman IP65 a


  • Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo/Shanghai
  • Payment Termsg: T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ing 2261 tutup iku tutup Solenoid servo-dibantu. A meksa diferensial minimal tansah dibutuhake kanggo fungsi tutup ing. Macem-macem kombinasi material diaphragm lan cara saka operasi kasedhiya gumantung menyang aplikasi. Penggedhe omah standar nglegakake kabeh syarat banyu ngombé Eropah. Dezincification-tahan Kuningan kasedhiya kanggo liyane pasar. Ing materi awak uga bisa dibunderaké metu dening versi stainless steel (1761). Kanggo requirement energi suda, kabeh gulungan kawat bisa dikirim karo abang daya elektronik. tutup bisa dilengkapi nolak manual kanggo gampang pangopènan lan printah. klep gawe marem kelas pangayoman IP65

     · Servo-dibantu diaphragm tutup karo orifice nganti DN50

    · Versi Explosion-bukti

    ·-Loropaken Service manual nolak

    · Ngalih Wektu bisa dilengkapi

     kawicaksanan Technical:

    orifice: DN10-50mm
    materi awak: Kuningan
    Control Koleksi: Nomally Ditutup (Standard); Nomally Open
    Seals materi: NBR; EPDM; FKM
    MediaNBR EPDM FKM Cairan Neutral; online egcompressed; banyu; Oil lan cairan free lemak-, banyu panas; aceton; banyu solusi alkali online Hot; saben-solusi
    suhu Media:NBR EPDM FKM  -10 ℃ kanggo + 80 ℃ -30 ℃ kanggo + 110 ℃-10 ℃ kanggo + 120 ℃
    meksa Work: Max.1.6Mpa
    Adi ditrapake: gas Neutral utawa Uap
    viskositas fluida: ≤21mm2 / s
    suhu sekitar: -10 ℃ kanggo + 50 ℃
    Standard voltase: AC: 220V, 110V, (50 / 60Hz) DC: 24V
    toleransi voltase: ± 10%
    kelas Protection: IP65 karo plug kabel

     

     Nindakake Code:

    model

    (NC)

    Port sambungan (G)

    orifice

    (Mm)

    KV    

    (M 3/ h)

    meksa karya

    (MPa)

    L × K × H

    (Mm)

    2261008.1230

    G1 / 4

    14

    1.9

    0.03-1.6

    65 × 40 × 102

    2261010.1230

    G3 / 8

    14

    3.0

    0.03-1.6

    65 × 40 × 102

    2261015.1230

    G1 / 2

    14

    3,7

    0.03-1.6

    65 × 40 × 102

    2261020-14.1230

    G3 / 4

    14

    4.0

    0.03-1.6

    69 × 60 × 107

    2261020-25.1230

    25

    8.5

    0.03-1.6

    92 × 60 × 122

    2261025.1230

    G1

    25

    11

    0.03-1.6

    92 × 60 × 122

    2261032.1440

    G11 / 4

    40

    23

    0.05-1.6

    125 × 92 × 143

    2261040.1440

    G11 / 2

    40

    25

    0.05-1.6

    125 × 92 × 143

    2261050.1440

    G2

    50

    40

    0.05-1.6

    150 × 109 × 160

     

    Pilihan:

    · Biasane Open

    · Sambungan NPT

    · Versi Explosion-bukti

    Kanggo rincian liyane, hubungi: quanjia@nbquanjia.com

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !