Ketik 423-Servo- dibantu tutup piston 2 / 2way - China Ningbo Quanjia Pneumatic

Ketik 423-Servo- dibantu tutup piston 2 / 2way

Short Description:

Ing 423 tutup iku piston tutup servo-dibantu kasedhiya ing NC lan ora ana versi. A meksa diferensial minimal dibutuhake kanggo fungsi tutup temen. Ing gulungan kawat Solenoid sing nyetak karo resin epoxy kualitas. Klep gawe marem sarjana saka pangayoman IP65.

· Servo-dibantu tutup piston karo orifice nganti DN25

· Cocog kanggo gas lan uap aplikasi nganti 160 ℃

· Klep Relief kanggo compressors


  • Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo/Shanghai
  • Payment Termsg: T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    kawicaksanan Technical:

    orifice: DN13-25
    materi awak: Kuningan
    Control Koleksi: Nomally Ditutup (Standard); Nomally Open
    Seals materi: PTFE / FKM
    meksa Work: Max.1.6Mpa
    Adi ditrapake: gas Neutral utawa Uap
    viskositas fluida: ≤21mm2 / s
    suhu adi: -10 ℃ kanggo + 180 ℃
    suhu sekitar: -10 ℃ kanggo + 50 ℃
    Standard voltase: AC: 220V, 110V, (50 / 60Hz) DC: 24V
    toleransi voltase: ± 10%
    kelas Protection: IP65 karo plug kabel

     Nindakake Code:

    model

    (NC)

    sambungan Port  

    (G)

    orifice

    (Mm)

    KV    

    (M 3/ h)

    meksa karya

    (MPa)

    L × K × H

    (Mm)

    4231008

    G1 / 4

    13

    3.1

    0.05-1.6

    72 × 33 × 98

    4231010

    G3 / 8

    13

    3.1

    0.05-1.6

    72 × 33 × 98

    4231015

    G1 / 2

    13

    3.1

    0.05-1.6

    72 × 33 × 98

    4231020

    G3 / 4

    25

    12,3

    0.1-1.6

    100 × 60 × 125

    4231025

    G1

    25

    12,3

    0.1-1.6

    100 × 60 × 125

     Pilihan:

    · Biasane Open

    · Sambungan NPT

    · Versi Explosion-bukti

    Kanggo rincian liyane, hubungi: quanjia@nbquanjia.com

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !