Ketik 523-Servo- dibantu 2 / 2way tutup piston dhuwur meksa - China Ningbo Quanjia Pneumatic

Ketik 523-Servo- dibantu 2 / 2way tutup piston dhuwur meksa

Short Description:

Koleksi Description:

Ing 523 tutup iku piston tutup servo-dibantu kasedhiya ing versi Nomally Ditutup lan Nomally Open. A meksa diferensial minimal dibutuhake kanggo fungsi tutup temen. Ing gulungan kawat Solenoid sing nyetak karo resin epoxy kualitas. Klep gawe marem sarjana saka pangayoman IP65.

· Servo-dibantu tutup piston karo orifice nganti DN25

· Cocog kanggo gas saka pressur dhuwur kanggo Max.5.0MPa

 


Detail produk

Tags Product

kawicaksanan Technical:

orifice: DN13-25
materi awak: Kuningan
Control Koleksi: Nomally Ditutup (Standard); Nomally Open
Seals materi: PTFE
meksa Work: Max.5.0Mpa
Adi ditrapake: gas Neutral; banyu
viskositas fluida: ≤21mm2 / s
suhu adi: -10 ℃ kanggo + 80 ℃
suhu sekitar: -10 ℃ kanggo + 50 ℃
Standard voltase: AC: 220V, 110V, (50 / 60Hz) DC: 24V
toleransi voltase: ± 10%
kelas Protection: IP65 karo plug kabel

 Nindakake Code:

model

(NC)

Port sambungan (G)

orifice

(Mm)

KV    

(M 3/ h)

meksa karya

(MPa)

L × K × H

(Mm)

5231008

G1 / 4

13

3.1

0.1-5.0

72 × 33 × 98

5231010

G3 / 8

13

3.1

0.1-5.0

72 × 33 × 98

5231015

G1 / 2

13

3.1

0.1-5.0

72 × 33 × 98

5231020

G3 / 4

25

12,3

0.1-4.0

100 × 60 × 125

5231025

G1

25

12,3

0.1-4.0

100 × 60 × 125

 Pilihan:

· Biasane Open

· Sambungan NPT

· Versi Explosion-bukti

Kanggo rincian liyane, hubungi: quanjia@nbquanjia.com

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !