• banner1
  • banner2
  • 3
  • AB

ngeunaan Quanjia

Professional valve manufacturer

Ningbo Quanjia Pneumatic komponén Manufaktur Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional komponén kontrol cairan kayaning klep sudut korsi, anu klep éléktromagnétik, pneumatic klep korsi sudut, kadali hawa klep, coils solenoid EX-buktina, desain terpadu, ngembangkeun jeung pabrik . Parusahaan urang owns puluhan susunan pakakas prosés rupa kalawan tingkat canggih internasional, sarta geus dilengkepan-precision tinggi instrumen nguji sarta alat-alat. 

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !