Tentang Kami

Ningbo Quanjia Pneumatic komponén Manufaktur Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional komponén kontrol cairan kayaning klep sudut korsi, anu klep éléktromagnétik, pneumatic klep korsi sudut, kadali hawa klep, coils solenoid EX-buktina, desain terpadu, ngembangkeun jeung pabrik .

parusahaan urang owns puluhan susunan pakakas prosés rupa kalawan tingkat canggih internasional, sarta geus dilengkepan-precision tinggi instrumen nguji sarta alat-alat. Urang turutan JB / T 7352-94, ISO9001: téhnik pembuatan 2000 manajemén kualitas Sistim baku, adopts maju sarta prosedur kontrol prosés ketat pikeun ngajamin kualitas nu. Dina waktu nu sarua, urang ogé bisa ngarancang sarta ngahasilkeun komponén kontrol cairan kayaning klep éléktromagnétik, klep sudut korsi pneumatic, anu klep kadali hawa, EX-buktina coils solenoid kalawan specs husus nurutkeun sarat konsumén.

"Ke sadayana kaluar nyieun produk pangalusna" teh ngungudag unchanged na Tenet pikeun jalma Quanjia. parusahaan urang bakal salawasna nuturkeun prinsip ieu sateuacan ngahasilkeun produk pangalusna sarta ngalayanan nasabah lega.

 

 


WhatsApp Online Chat !