Tipe 1762-Servo- ditulungan 2 / 2way klep diafragma - Cina Ningbo Quanjia Pneumatic

Tipe 1762-Servo- ditulungan klep diafragma 2 / 2way

Pondok Description:

The 1762 klep mangrupakeun klep solenoid servo-ditulungan. A tekanan diferensial minimum sok diperlukeun pikeun fungsi tina klep nu. Rupa-rupa kombinasi bahan diafragma jeung métode operasi anu sadia gumantung kana aplikasi. Pikeun sarat énergi ngurangan, sadaya coils bisa dikirimkeun kalayan ngurangan kakuatan éléktronik. klep bisa dilengkepan override manual pikeun pangropéa panggampangna tur commissioning. nu valves nyugemakeun kelas panyalindungan IP65

· Servo-ditulungan diafragma klep kalawan orifice nepi ka DN50

· Versi ledakan-buktina

· Ramah-Service manual override

· Switch Timing bisa dilengkepan


  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    版权归千图网所有,盗图必究

    atribut teknis:

    Orifice: DN14-50mm
    bahan awak: Beusi sténless
    Kontrol Tipe: Nomally Ditutup (Standar); Nomally Buka
    Anjing laut bahan: NBR; EPDM; FKM
    mediaNBR EPDM FKM Cairan nétral; hawa egcompressed; cai; Minyak sarta cairan bébas gajih-, cai panas; aceton; cai solusi alkali hawa Hot; per-solusi
    hawa Media:NBR EPDM FKM  -10 ℃ nepi + 80 ℃ -30 ℃ nepi + 110 ℃-10 ℃ nepi + 120 ℃
    tekanan gawé: Max.1.6Mpa
    viskositas cairan: ≤21mm2 / s
    hawa ambient: -10 ℃ nepi + 50 ℃
    Baku tegangan: AC: 220V, 110V, (50 / 60Hz) DC: 24V
    kasabaran tegangan: ± 10%
    kelas panyalindungan: IP65 kalawan colokan sambungan kabel

     Susunan Code:

    model

    (NC)

    Port sambungan (G)

    Orifice

    (Mm)

    KV    

    (M 3/ h)

    tekanan gawé

    (MPa)

    L × K × H

    (Mm)

    1762008.1230

    G1 / 4

    14

    1.9

    0.03-1.6

    65 × 40 × 102

    1762010.1230

    G3 / 8

    14

    3.0

    0.03-1.6

    65 × 40 × 102

    1762015.1230

    G1 / 2

    14

    3,7

    0.03-1.6

    65 × 40 × 102

    1762020-14.1230

    G3 / 4

    14

    4.0

    0.03-1.6

    69 × 60 × 107

    1762020-25.1230

    25

    8,5

    0.03-1.6

    92 × 60 × 122

    1762025.1230

    G1

    25

    11

    0.03-1.6

    92 × 60 × 122

    1762032.1440

    G11 / 4

    40

    23

    0.05-1.6

    125 × 92 × 143

    1762040.1440

    G11 / 2

    40

    25

    0.05-1.6

    125 × 92 × 143

    1762050.1440

    G2

    50

    40

    0.05-1.6

    150 × 109 × 160

     pilihan:

    · Biasana Buka

    · Sambungan NPT

    · Versi ledakan-buktina

    Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan: quanjia@nbquanjia.com

     

     


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !