Tipe 2004 2 / 2way Pneumatic shuttle klep - Cina Ningbo Quanjia Pneumatic

Tipe 2004 2 / 2way Pneumatic shuttle klep

Pondok Description:

Klep 2004 mangrupakeun klep shuttle pneumatic langsung-akting. Gawéna gumantung kana gerakan internal tina anu piston disadiakeun kalawan hawa, Dina ahir stroke na, anu tekenan sababaraha piston dina segel korsi atawa ngalir awsy ti dinya letting aliran cairan nu disadap atawa stopping tina nyérélék, Salaku korsi nu geus sampurna kedap sarta disadap tekenan cairan ngurangan nu ka dinya, tekanan perlu dipindahkeun piston seep bebas tina tekanan cairan, anak bore lengkep sareng dinamika internal na ningkat ngawenangkeun karugian tekanan minimum, teuing


jéntré produk

Tags produk

· Desain Compact, steel stell awak, sagala posisi ningkatna

· Operasi gancang, fluks badag, tekanan low leungitna

· Résistansi kana vakum

atribut teknis:

Thread Tungtung: G3 / 8 - G2
Flange: DN65-DN100
tekanan kontrol: 0.3-0.8Mpa
Anjing laut bahan: EPDM / FKM
diangken lumaku FKM-Cocog jeung paling cairan, iwal uap; EPDM-Cocog jeung uap na cai panas, cocog pikeun minyak, greases, suluh jsb
hawa Media: -20 ℃ nepi + 150 ℃
hawa ambient: -20 ℃ nepi + 80 ℃

 Susunan Code:

model

(NC, Kuningan)

Port sambungan (G)

Orifice

(Mm)

tekanan gawé

(MPa)

L × K × H

(Mm)

2004010

G3 / 8

10

0-1.6

98 × 46 × 56

2004015

G1 / 2

15

0-1.6

112 × 52 × 61

2004020

G3 / 4

20

0-1.6

135 × 64 × 72

2004025

G1

25

0-1.6

143 × 69 × 78

2004032

G11 / 4

32

0-1.6

165 × 86 × 94

2004040

G11 / 2

40

0-1.6

180 × 96 × 104

2004050

G2

50

0-1.6

207 × 108 × 116

2004865

Flange

65

0-1.6

192 × 180 × 4- ¢ 18

2004880

Flange

80

0-1.6

212 × 195 × 8- ¢ 18

20048100

Flange

100

0-1.6

227 × 215 × 8- ¢ 18

 pilihan:

· Biasana Buka

· Sambungan NPT

· Korsi handapIMG_4551

· Klep Solenoid

· Wates Pindah

Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan: quanjia@nbquanjia.com

 


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !