Tipe 2252-Servo- ditulungan 2 / 2way klep diafragma - Cina Ningbo Quanjia Pneumatic

Tipe 2252-Servo- ditulungan klep diafragma 2 / 2way

Pondok Description:

The 2252 klep mangrupakeun solenoid valveavailable servo-ditulungan dina versi Nomally Closed na Nomally Buka. A tekanan diferensial minimum sok diperlukeun pikeun fungsi tina klep nu. Rupa-rupa kombinasi bahan diafragma jeung métode operasi anu sadia gumantung kana aplikasi. Pikeun sarat énergi ngurangan, sadaya coils bisa dikirimkeun kalayan ngurangan kakuatan éléktronik. klep bisa dilengkepan override manual pikeun pangropéa panggampangna tur commissioning. nu valves nyugemakeun kelas panyalindungan IP65 


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo/Shanghai
  • Payment Termsg: T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    The 2252 klep mangrupakeun solenoid valveavailable servo-ditulungan dina versi Nomally Closed na Nomally Buka. A tekanan diferensial minimum sok diperlukeun pikeun fungsi tina klep nu. Rupa-rupa kombinasi bahan diafragma jeung métode operasi anu sadia gumantung kana aplikasi. Pikeun sarat énergi ngurangan, sadaya coils bisa dikirimkeun kalayan ngurangan kakuatan éléktronik. klep bisa dilengkepan override manual pikeun pangropéa panggampangna tur commissioning. nu valves nyugemakeun kelas panyalindungan IP65

     · Servo-ditulungan diafragma klep kalawan orifice nepi ka DN50

    · Versi ledakan-buktina

    · Ramah-Service manual override

    · Switch Timing bisa dilengkepan

    atribut teknis:

    详情

    Orifice: DN14-50mm
    bahan awak: kuningan
    Kontrol Tipe: Nomally Ditutup (Standar); Nomally Buka
    Anjing laut bahan: NBR; EPDM; FKM
    mediaNBR EPDM FKM Cairan nétral; hawa egcompressed; cai; Minyak sarta cairan bébas gajih-, cai panas; aceton; cai solusi alkali hawa Hot; per-solusi
    hawa Media:NBR EPDM FKM  -10 ℃ nepi + 80 ℃ -30 ℃ nepi + 110 ℃-10 ℃ nepi + 120 ℃
    tekanan gawé: Max.1.6Mpa
    viskositas cairan: ≤21mm2 / s
    hawa ambient: -10 ℃ nepi + 50 ℃
    Baku tegangan: AC: 220V, 110V, (50 / 60Hz) DC: 24V
    kasabaran tegangan: ± 10%
    kelas panyalindungan: IP65 kalawan colokan sambungan kabel

     Susunan Code:

    model

    (NC)

    Port sambungan (G)

    Orifice

    (Mm)

    KV    

    (M 3/ h)

    tekanan gawé

    (MPa)

    L × K × H

    (Mm)

    2252008.1230

    G1 / 4

    14

    1.9

    0.03-1.6

    67 × 41 × 91

    2252010.1230

    G3 / 8

    14

    3.0

    0.03-1.6

    67 × 41 × 91

    2252015.1230

    G1 / 2

    14

    3,7

    0.03-1.6

    67 × 41 × 91

    2252020.1230

    G3 / 4

    20

    8,5

    0.03-1.6

    85 × 60 × 108

    2252020-25.1230

    25

    12

    0.03-1.6

    100 × 60 × 107

    2252025.1230

    G1

    25

    12

    0.03-1.6

    100 × 60 × 107

    2252032.1440

    G11 / 4

    40

    23

    0.05-1.6

    135 × 92 × 128

    2252040.1440

    G11 / 2

    40

    25

    0.05-1.6

    135 × 92 × 128

    2252050.1440

    G2

    50

    40

    0.05-1.6

    160 × 109 × 145

     pilihan:

    · Biasana Buka

    · Sambungan NPT

    · Versi ledakan-buktina

    Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan: quanjia@nbquanjia.com

     


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !