Ketik 423-Servo- ditulungan klep piston 2 / 2way - Cina Ningbo Quanjia Pneumatic

Ketik 423-Servo- ditulungan klep piston 2 / 2way

Pondok Description:

The 423 klep mangrupakeun piston klep servo-ditulungan sadia di NC jeung NO versi. A tekanan diferensial minimum anu diperlukeun pikeun fungsi klep switching. The coils solenoid anu dijieun kalawan résin epoxy kualitas luhur. The valves nyugemakeun gelar panyalindungan IP65.

· Servo-ditulungan klep piston kalawan orifice nepi ka DN25

· Cocog jeung gas sarta uap aplikasi nepi ka 160 ℃

· Valves Relief pikeun compressors


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo/Shanghai
  • Payment Termsg: T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    atribut teknis:

    Orifice: DN13-25
    bahan awak: kuningan
    Kontrol Tipe: Nomally Ditutup (Standar); Nomally Buka
    Anjing laut bahan: PTFE / FKM
    tekanan gawé: Max.1.6Mpa
    Diangken lumaku: gas nétral atawa uap
    viskositas cairan: ≤21mm2 / s
    hawa cairan: -10 ℃ nepi + 180 ℃
    hawa ambient: -10 ℃ nepi + 50 ℃
    Baku tegangan: AC: 220V, 110V, (50 / 60Hz) DC: 24V
    kasabaran tegangan: ± 10%
    kelas panyalindungan: IP65 kalawan colokan sambungan kabel

     Susunan Code:

    model

    (NC)

    sambungan port  

    (G)

    Orifice

    (Mm)

    KV    

    (M 3/ h)

    tekanan gawé

    (MPa)

    L × K × H

    (Mm)

    4231008

    G1 / 4

    13

    3.1

    0.05-1.6

    72 × 33 × 98

    4231010

    G3 / 8

    13

    3.1

    0.05-1.6

    72 × 33 × 98

    4231015

    G1 / 2

    13

    3.1

    0.05-1.6

    72 × 33 × 98

    4231020

    G3 / 4

    25

    12,3

    0.1-1.6

    100 × 60 × 125

    4231025

    G1

    25

    12,3

    0.1-1.6

    100 × 60 × 125

     pilihan:

    · Biasana Buka

    · Sambungan NPT

    · Versi ledakan-buktina

    Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan: quanjia@nbquanjia.com

     


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !