Ketik 523-Servo- ditulungan 2 / 2way klep piston tekanan tinggi - Cina Ningbo Quanjia Pneumatic

Ketik 523-Servo- ditulungan 2 / 2way klep piston tekanan tinggi

Pondok Description:

Tipe Description:

The 523 klep mangrupakeun piston klep servo-ditulungan sadia dina versi Nomally Closed na Nomally Buka. A tekanan diferensial minimum anu diperlukeun pikeun fungsi klep switching. The coils solenoid anu dijieun kalawan résin epoxy kualitas luhur. The valves nyugemakeun gelar panyalindungan IP65.

· Servo-ditulungan klep piston kalawan orifice nepi ka DN25

· Cocog jeung gas tina pressur tinggi mun Max.5.0MPa

 


jéntré produk

Tags produk

atribut teknis:

Orifice: DN13-25
bahan awak: kuningan
Kontrol Tipe: Nomally Ditutup (Standar); Nomally Buka
Anjing laut bahan: PTFE
tekanan gawé: Max.5.0Mpa
Diangken lumaku: gas nétral; cai
viskositas cairan: ≤21mm2 / s
hawa cairan: -10 ℃ nepi + 80 ℃
hawa ambient: -10 ℃ nepi + 50 ℃
Baku tegangan: AC: 220V, 110V, (50 / 60Hz) DC: 24V
kasabaran tegangan: ± 10%
kelas panyalindungan: IP65 kalawan colokan sambungan kabel

 Susunan Code:

model

(NC)

Port sambungan (G)

Orifice

(Mm)

KV    

(M 3/ h)

tekanan gawé

(MPa)

L × K × H

(Mm)

5231008

G1 / 4

13

3.1

0.1-5.0

72 × 33 × 98

5231010

G3 / 8

13

3.1

0.1-5.0

72 × 33 × 98

5231015

G1 / 2

13

3.1

0.1-5.0

72 × 33 × 98

5231020

G3 / 4

25

12,3

0.1-4.0

100 × 60 × 125

5231025

G1

25

12,3

0.1-4.0

100 × 60 × 125

 pilihan:

· Biasana Buka

· Sambungan NPT

· Versi ledakan-buktina

Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan: quanjia@nbquanjia.com

 


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !